Várostörténeti vetélkedő

2019.01.28

Kedves Versenyzők!

Örülünk, hogy idetaláltatok, ezzel az első lépést már meg is tettétek a feladat teljesítésére.

A 2019. évi várostörténeti vetélkedő az elmúlt 30 évről szól, amiből legalább 14 évet már ti is éltetek. A feladat nem más, minthogy az emlékeitek, az érzéseitek, a szüleitek vagy nagyszüleitek elbeszélései alapján itt a blogon egy bejegyzésben leírjátok, mit jelent számotokra Dunaföldvár. Természetesen minél több fotóval, videóval illusztrálva minimum 80 szó terjedelemben (a névelők is szónak számítanak). Új bejegyzést a jobb felső sarokban lévő "Blog" gombra kattintva írhattok (miután a megadott felhasználónévvel és jelszóval bejelentkeztetek a www.webnode.hu oldalon és kiválasztottátok a dunafoldvar30 blogot). 

FONTOS! 

* A fotóknál és az idézeteknél pontosan tüntessétek fel a forrást: fotós neve és/vagy link, a "Facebook" vagy "internet" megjelölés nem számít forrásmegjelölésnek. Legegyszerűbb saját fotókat használni, mert azok biztos, hogy jogtiszták.

* A blog-bejegyzésben szerzőként ne felejtsétek el feltüntetni a csapatotok nevét (vagy az egyik tag nevét, vagy az iskolát/osztályt)

* ha a bejegyzésben bármikor megváltoztattok valamit, kattintsatok a "Közzétesz" gombra!

Ha megszerkesztettétek a saját cikketeket és közzé is tettétek (jobbra fönt), már csak az a feladatotok, hogy a Facebookon az I Love Dunaföldvár csoportban megosszátok és ott minél több lájkot gyűjtsetek.

Erre a versenyfeladatra tehát kétszer is kaphattok majd pontot:

1. a zsűri értékelni fogja a blogbejegyzést (helyesírás, stílus, fotók alapján)

2. a Facebookon gyűjtött lájkok száma alapján

Ha bármi kérdésetek van vagy segítségre lenne szükségetek, hívjátok a Művelődési Központot (+3675541000), írjatok e-mailt (muvhaz@dunafoldvar.hu) vagy Facebook üzenetet az oldalunkra.

Sok sikert!